Välkommen till Svenska Whippetklubben

Glöm inte bort avgiften för uppfödarlistan och länksidan senast 31/1 2017.
28 februari 2017 rensas uppfödarlistan och födda valpar. Så fort ni har betalat in publiceras era uppgifter igen.

Hjälp sökes

Våra whippets blir allt mer aktiva i fler och fler grenar. Det ska vi naturligtvis uppmärksamma och fira! Därför behöver vi poängräknare till årsbästalistorna i fler grenar! Just nu finns poängräknare för lure coursing, rally lydnad och utställning. I och med att det är många tävlande i dessa grenar, så har de inga möjligheter att ta sig an fler årsbästalistor. Aktiverar du din whippet på annat sätt och skulle vilja hjälpa till med poängräkningen, så hör av dig till sammankallande i Trippelpriskommittén Marie Eriksson.

Rastorget på SKK:s stora decemberutställning i Stockholm är fantastiskt – ett kul sätt att göra reklam för sin ras och träffa nya blivande rasentusiaster! Förra året var whippets dessvärre inte representerade. Det vill vi råda bot på i år och därför söker vi kreativa personer som skulle vilja bygga upp SW:s rasmonter och vara med och informera om rasen. En lite längre erfarenhet av rasen krävs, eftersom man kan få många frågor om hur rasen fungerar i olika sammanhang. Ta kontakt med någon i styrelsen om du är intresserad av att hjälpa till i december!
OBS! Enl SKK:s bestämmelser får personerna som arbetar i rasmontern inte ställa ut hundar den dag de jobbar.

Månadens bild augusti

201708

Skicka gärna in bilder till webmaster@whippetklubben.se
Glöm inte att du måste ha fotografens tillåtelse till att publicera bilden. Vi använder inte copyrightmärkta bilder eller bilder med namn på. Vi tar inte med suddiga eller på annat sätt dåliga bilder.

SW:s konton

Huvudkonto PG 3 76 95-4
(whippetbladet, valpgåvomedlemskap)

Konto PG 415 61 57-2
(utställningar, uppfödarregister)

Swish 123 452 50 36

Sök hund

Sponsorer

Har din hund rätt försäkring?
sveland
Ring 076-677 49 47
 

LOGO RC NEW 2016 LR

Språk / language