Kontaktombud

Grundtanken är att skapa förutsättningar för medlemmarna att träffas lokalt och göra en aktivitet tillsammans med sina whippetars, där Whippetklubben går in och stöttar ekonomiskt. Whippetklubben är den största klubben inom Svenska Vinthundsklubben med över 1 000 medlemmar och styrelsen ser gärna att fler medlemmar får möjlighet att delta i olika aktiviteter.

Exempel

• Stads- eller skogspromenad som avslutas med gemensam fika.
  • Pröva på aktiviteter som rallylydnad, nosework, dog parkour, spår eller ringträning.
  • Föredrag t ex om förebyggande träning, massage eller tandvård.
  • Promenad med inspirerande enkla träningstips.

Har du förslag på aktiviteter – mejla dem till aktivitetsforslag [at] whippetklubben.se

Vill du bli kontaktombud?
Du som är nyfiken får gärna kontakta Anna-Karin Widén på annakarin [at] whippetklubben.se . Det är helt ok att dela på en region och samarbeta. Det som är viktigt är att du återkopplar efter en aktivitet med t ex två foton och en kort text till Whippetbladet och FB.

SW:s konton

Huvudkonto PG 3 76 95-4
(whippetbladet, valpgåvomedlemskap)

Konto PG 415 61 57-2
(utställningar, uppfödarregister)

Swish 123 452 50 36

Har din hund rätt försäkring?
sveland
Ring 076-677 49 47