WhippetBladets tikspecial

Nu är det tikarnas tur! Passa på och visa upp din tik i WhippetBladet!

Specialen är öppen för alla - inga meriter behövs, vi välkomnar alla tikar!
Varje hund presenteras med bild, uppgifter som uppfödare, ägare, födelsedatum och färg samt 3-generations stamtavla.
För de som inte sett en ”specialannons” tidigare ser det nästan ut som en championatannons!

Pris: 100 kr/hund, betalas in på SW:s plusgiro 3 76 95-4 eller swish 123 452 50 36 (OBS! Ange hundens stamtavlenamn vis betalning!)
Du anmäler din hund/dina hundar via detta formulär >>

Tänk på att bilder måste vara i läst 300 dpi (och liggande format 10x15 cm) för bästa tryckkvalitet. Döp bilden till hundens stamtavlenamn.
Sista manusdag är fredagen den 19 februari 2021!

200-analys whippet

I 200-analysen för whippet redovisas samtliga resultat från hundar inom rasen som hittills deltagit på Beteende- och personlighetsbeskrivning hund, BPH. Inom rasen finns delvis stor beteendevariation, något som möjliggör avelsurval och avelsframsteg mot önskade egenskaper. På samma sätt kan resultaten användas för att genom ett målinriktat avelsarbete bevara de egenskaper som redan idag ligger på en önskvärd nivå. SKKs förhoppning är att såväl klubb som uppfödare ska kunna använda BPH som ett verktyg för avelsarbetet.

Ladda ner dokumentet >>

Årsbästalistorna slopas under 2020

Som en följd av det rådande uppehållet i utställnings- och tävlingsverksamheten, har styrelsen kommit fram till att inte utse årsbästa 2020 i de olika tävlingsgrenar som vanligtvis förekommer.

Månadens bild januari

202001

Skicka gärna in bilder till webmaster@whippetklubben.se
Glöm inte att du måste ha fotografens tillåtelse till att publicera bilden. Vi använder inte copyrightmärkta bilder eller bilder med namn på. Vi tar inte med suddiga eller på annat sätt dåliga bilder.

SW:s konton

Plusgiro 3 76 95-4

Swish 123 452 50 36

Sponsor

rc

Språk / language